Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az USA beavatkozott a németországi választásokba (Kevés olyan ország van, amelyikbe nem!!!)

2017. október 16. - Andre Lowoa

Friedhelm Klinkhammer, a német kereskedelmi kamara volt vezetője szerint az Egyesült Államok kétségkívül befolyásolta a németországi választások kimenetelét. Az Ifop közvélemény-kutatása szerint az európai lakosság tekintélyes hányada is így gondolja.

Rengeteg német újságíró tagja az Amerika-párti “Atlanti Híd” szervezetének, ami gyakran egyoldalú, elfogult tudósítást folyat bizonyos témákban – mondta Friedhelm Klinkhammer, az egyik legnagyobb német szakszervezet volt vezetője a Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozva.

“Kinevezésük előtt mindegyik újságíró ellátogatott az Egyesült Államokba, ahol szemmel láthatóan tökéletesítették Amerika-párti álláspontjukat”

– mondta. Klinkhammer szerint a parlamenti választásokat megelőző kampány során Merkel belpolitikáját kritika nélkül kezelték az Atlanti Hídhoz tartozó (számos fővonalú sajtóorgánum alkalmazottjaként működő) újságírók, miközben Merkel külpolitikáját pozitív színben tüntették fel az Egyesült Államokban kiokított német újságírók. Az Atlanti Híd tagjai a német kancellárt kiemelkedő német politikusként, mi több, az Európai Unió vezetőjeként mutatták be.

“Ez a belpolitikai ‘hallgatás fala’ és a külpolitika kihangsúlyozása garantálta, hogy Merkel gyakorlatilag egyáltalán nem kapott negatív figyelmet, annak ellenére, hogy ő egy személyben felelős Németország migrációs stratégiájának következményeiért. Ezáltal az újságírók elterelték a figyelmet Merkel politikájának negatívumairól, inkább az Alternatíva Németország pártot helyezték a kampány középpontjába” – mondta.

Legutóbb az egyik vezető francia közvélemény-kutató intézet, az Ifop felmérése azt mutatta, hogy a német lakosság több mint 40%-a szerint az Egyesült Államok befolyásolja a választások kimenetelét más országokban.

http://www.hidfo.ru/2017/10/az-usa-beavatkozott-a-nemetorszagi-valasztasokba/

süti beállítások módosítása