Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

“Örökre itt marad több mint egymillió bevándorló” (Mégha csak annyi, mégis miről akarják elterelni a figyelmet?)

2017. október 15. - Andre Lowoa
Karmazsinvörös fényekben a westminsteri apátság. 2016. november.



Több mint egymillió illegális bevándorlót aligha fognak eltávolítani az Egyesült Királyságból, mert a belügyminisztérium nem rendelkezik az ehhez szükséges erőforrásokkal. Civil szervezetek, egyházak is bújtatják a migránsokat.

Az illegális bevándorlók többségét aligha fogják eltávolítani az Egyesült Királyságból, mert a belügyminisztérium nem rendelkezik az ehhez szükséges erőforrásokkal – mondta David Wood, a bevándorlásügyi hivatal végrehajtásért felelős volt főigazgatója. Mint kiderült, mostanra már annyi illegális migráns él az országban, hogy a hatóságok számára megoldhatatlan feladatot jelent a deportálásuk.

“Örökre itt maradnak”

“Jelenleg több mint egymillió külföldi tartózkodik illegálisan az országban. Olyan nagy létszámban vannak itt, hogy ténylegesen soha senki nem fogja tudni eltávolítani őket”mondta.

A Birmingham Mail beszámolójában az áll, hogy a gyakorlatban lehetetlen pontos becslést készíteni az országban élő illegális migráns lakosságról. Egy évtizeddel ezelőtt a belügyminisztérium mintegy félmillióra tette a számukat. Civil szervezetek becslései szerint azonban évente 150 ezer fő is érkezhet illegálisan. Ebbe a kategóriába tartoznak azok a személyek, akik az után is az országban maradnak, hogy vízumuk lejárt, menedékkérelmüket visszautasították, vagy már eleve illegális módon érkeztek az országba. A végtelenségig ismétlődő érkezések, elutasítások és deportálások közepette pedig az illegális migráció felülkerekedett a befogadó ország hivatalainak lehetőségein.



Wood, aki 2015-ben vonult vissza a belügyminisztériumtól, azt mondta, az illegális bevándorlás elleni védekezés mostanra a bűnelkövető illegális migránsok elleni védekezéssé redukálódott. A hatóságok számára már nem az összes illegális személy elfogása és kiutasítása a reális cél, hanem az, hogy amikor egy illegális migráns bűncselekményt követ el, annak következménye legyen.

“Amire most szükség van, hogy következmények legyenek; láttatni kell, hogy vannak kockázatok, és ha valaki nem tartja be a migráció szabályait, tovább marad, vagy bűncselekményt követ el, annak következménye van, és valós kockázata van a deportálásnak” – mondta.

Az Egyesült Királyságban a hatóságoknak nem csak az illegális migránsokat segítő civil szervezetekkel gyűlt meg a baja, de az országban illegálisan tartózkodó személyek az egyházak segítségére is számíthatnak. Országszerte az egyházi szervezetek jelenleg is kiterjedt toborzást és gyűjtést folytatnak, és a migránsok befogadására, vagy anyagi támogatására biztatják a híveket. Nem elég, hogy a hivatalok nem rendelkeznek az illegális migráció elleni harchoz szükséges forrásokkal, de úgy tűnik, ebből az álomból soha nem ébrednek fel a britek, mert a hazai civil szféra is összejátszik az illegális bevándorlást támogató nemzetközi erőkkel.

http://www.hidfo.ru/2017/10/orokre-itt-marad-tobb-mint-egymillio-bevandorlo/

süti beállítások módosítása