Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Német sajtó: az USA németországi bázison át szállított fegyvert Szíriába

2017. szeptember 14. - Andre Lowoa

Egy nyugat-Németországban működő amerikai légitámaszpont volt a szíriai lázadók felfegyverzésének fő logisztikai csomópontja – derült ki a Süddeutsche Zeitung szerdai beszámolójából.

A német lap szerint az amerikai hadsereg a német hatóságok engedélye nélkül arra használta egy Németországban működtetett létesítményét, hogy ott tárolja és onnan kiindulva szállítsa a szíriai lázadóknak szánt fegyvereket. A beszámolóban az áll, hogy ezt a tevékenységet illegálisan folytatták, az amerikai hadsereg sérthette Németország törvényeit.

A Süddeutsche Zeitung szerint az amerikai hadsereg Románián és Bulgárián, vagy a Németországban működtetett létesítményeken keresztül juttatta el a fegyverszállítmányokat Törökországba, ahol a szíriai kormánnyal hadban álló lázadó csoportok arra hivatkozva kapták meg a fegyvereket, hogy azokat az Iszlám Állam nevű terrorszervezet ellen használják.

A német kormány tagadja, hogy tudomása lett volna a Ramstein légibázison át zajló illegális fegyverkereskedelemről, de a lap szerint a kormánynak is tudomása lehetett róla, legfeljebb részleteket nem akart tudni és szabad kezet adott az amerikaiaknak.

Az Egyesült Államok Különleges Műveleti Parancsnokságának (SOCOM) szóvivője a lapnak nyilatkozva szintén tagadta, hogy Németországban tároltak volna Szíriába küldött fegyvereket. A SOCOM közleményében az áll, hogy nem történtek fegyverszállítások közvetlen Szíriába tartó járatokon. Arra a kérdésre azonban, hogy más útvonalon küldtek-e fegyvert Németországból Szíriába, nem válaszolt a szóvivő.

http://www.hidfo.ru/2017/09/nemet-sajto-az-usa-nemetorszagi-bazison-at-szallitott-fegyvert-sziriaba/

süti beállítások módosítása