Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A Fenevad nem akarja kifizetni a határkerítés árát

2017. szeptember 02. - Andre Lowoa

Az Európai Bizottság szóvivője sértődött nyilatkozatot közölt, miszerint a Bizottság nem támogatja határkerítés építését az Európai Unió külső határain.

Az Európai Bizottság nem teljesíti a magyar kormány követeléseit, és nem fogja finanszírozni a Magyarország déli határain épült kerítést  mondta Alexander Winterstein, az Európai Bizottság szóvivője egy pénteki sajtótájékoztatón.

A Bizottság amiatt adott ki állásfoglalást ezzel kapcsolatban, mert csütörtökön a magyar miniszterelnök arra kérte az Európai Uniót, hogy fizesse ki a déli határvédelmi rendszer költségeinek felét, elvégre ez a határkerítés a nyugat-európai országokat is védi az illegális bevándorlók áradatától.

A Bizottság cinikus válaszából kiderült, hogy ők egyáltalán semmilyen határellenőrzést nem akarnak az EU külső határain, emiatt nem finanszírozzák a magyar határkerítést sem.

“Nem finanszírozzuk a kerítések és akadályok építését a külső határokon” – mondta Winterstein, az EUobserver beszámolója szerint.

Magyarországon az önálló határőrség az uniós csatlakozás folyományaként szűnt meg. Az Európai Unió – mint a Bizottság nyilatkozata is mutatja – nem kívánja megvédeni saját külső határait.


ww.hidfo.ru/2017/09/az-eu-nem-akarja-kifizetni-a-hatarkerites-arat/

süti beállítások módosítása