Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Németország – 3 év börtön egy tüntetésen részvételért

2017. augusztus 29. - Andre Lowoa

31 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy holland állampolgárt, amiért részt vett a G20 csúcstalálkozó elleni tüntetésen.

Németországban 31 hónap börtönbüntetésre ítéltek egy 21 éves holland állampolgárt, amiért részt vett a G20 csúcstalálkozó idején, Hamburgban zajló tüntetéseken.

A július 7-8-án tartott találkozó alatt békés és erőszakos tüntetések egyaránt zajlottak a városban, utóbbiak során 476 rendőr sérült meg.

A bíróság által elítélt holland állampolgár július 6-án Hamburgban két üveget dobott rendőrökre. A Die Welt szerint életveszélyes testi sértéssel és közrend megzavarásával vádolták a holland fiatalt.

Ez az első bírósági ügy, ami kapcsolatban áll a G20 találkozó idején zajló tüntetésekkel. Egy másik külföldi személy – egy lengyel állampolgár – tárgyalása kedden kezdődik. Összesen 32 személy van előzetes letartóztatásban a zavargásokban részvétel miatt.

http://www.hidfo.ru/2017/08/nemetorszag-3-ev-borton-egy-tuntetesen-reszvetelert/

süti beállítások módosítása