Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Buta, primitív ellenségkép-gyártást kezdtek a liberálisok

2017. augusztus 28. - Andre Lowoa

Budapestre érkezik Vlagyimir Putyin orosz államfő – a liberális sajtó teljes fokozatra kapcsolt az ellenségkép-gyártásban, miközben azt hazudják maguknak és olvasóiknak, hogy az ő erkölcsi magaslataikban soha nem gyártanak ellenségképet.

Tóta W. Árpád, a HVG szoros mederbe szorított publicistája egy ma reggel közölt írásban szolidaritást vállal a Magyarországot gyalázó holland nagykövettel, és megismételte a diplomata kijelentéseit, miszerint a kormány ellenségkép-gyártást folytat, migránsokkal, Brüsszellel, Soros Györggyel.

A szerző mélységesen megveti a kormánysajtót ezért az ellenségkép-gyártásért, illetve egyelőre még nyomdafestéket is elszenvedő módon kifejti, hogy a kormány ezzel tartja össze a nyájat, miközben a fejlett-nyugatiak nem folytatnak ellenségkép-gyártást, mert nekik nincs nyáj, amit össze kell tartani.

Miközben a szerző erkölcsi magaslatokból folytatott prédikációjából kiderült, hogy a liberálisok és a fejlett-nyugati eurokraták soha nem gyártanak ellenségképet, a liberális sajtó szájából ömlik a szennyvíz, elég ehhez a címlapokat megnézni.

Azt hazudják maguknak és olvasóiknak, hogy ez nem ellenségkép-gyártás, mert az ő ellenségképük az igazi ellenségkép, emiatt nem szabad annak nevezni. Lássuk tehát, mivel okádták tele eddig a közéletet. Az ipari propaganda szokásos üteme szerint estére Vlagyimir Putyint gyalázó címekkel lesz tele minden liberális címlap, de szerintük ez nem ellenségkép-gyártás, hiszen a felvilágosult nyugatosok közt nem szokás az ilyesmi.

Index.hu: “Tíz magyar, aki meghalt Vlagyimir Putyin háborújában.” Figyeljük a sugallt képzettársításokat – Putyin és háború, Putyin és magyarok halála. Az eredeti cím ráadásul ez volt: “Tíz magyar, aki meghalt Vlagyimir Putyin terrorista háborújában”. Utóbbi már a szerkesztőknek is durva lehetett, mert levették címlapról, de a cikk címében és URL-címében még benne van. Ez a képzettársítás a “Putyin és terrorizmus”, ami egyébként teljesen ráfekszik az amerikai külügyminisztérium által korábban sulykolt ellenségképre, miszerint Oroszország és az Iszlám Állam nevű terrorszervezet jelentik a legfőbb globális biztonsági kihívásokat.

444.hu: Momentum-reklám, és az orosz vezetőt gyalázó punkzene ajánlása az olvasóknak. Putyin – kommunista Oroszország párhuzam. Egyelőre ennyi a mai felhozatal, de biztos lesz még több is, miután a független-függő újságírók bevették a mai teljesítményfokozót.

24.hu: Momentum-reklám, Oroszországgal közös energetikai projekt napirenden tartása negatív kontextusban, de az autósoknak is utálniuk kell Putyint, hiszen mindenhol csak lezárások lesznek miatta, és nyilvánvalóan ez a legfontosabb tényező, amikor egy külföldi vezető Budapestre jön.

168óra: “Putyin – ne hagyjuk”. A lap olyan nyilatkozatot idéz címlapon, miszerint Magyarországon nem is volt rendszerváltás – nyilván Putyin tehet mindenről, ami az Európai Unió és NATO tagjaként történt velünk.

A jobboldali szavazókat kábító HírTV szintén Putyin-ellenes nyilatkozatot hoz címlapon. Az orosz államfő gonosz, gyarmatosítani akarja Magyarországot, a jobboldali szavazóknak utálniuk kell Putyint.

Tehát ez volt a független sajtó, amiért elviekben aggódnunk kellene, nehogy a kormány – vagy Putyin – valamit csináljon vele. Ellenségkép-gyártás még nyomokban sem, hiszen ők a felvilágosult nyugatiak, és az ő ellenségképük legitimebb, mint másé. Erkölcsi magaslatokból beszélnek a magyarokkal, szájukból a szennyvíz ömlik, és egy pillanatig sem feltételezhetjük róluk, hogy az amerikai narratíván felül valami mást is megjelentetnek címlapon, hacsak nem az olvasottság megtartását szolgáló vicces-aranyos dolgokat.

Viszonylag új jelenség, hogy utóbb már a jobboldali választók is célközönséggé váltak a liberális sajtóban; elsősorban abból a célból, hogy megpróbálják őket Washington riválisai ellen fordítani. Az atlantista ukrán hatóságok által besorozott magyarok halálával riogatás például egy ilyen irányvonal, ahol a nemzeti összetartozást fontosnak tartók körében próbálnak ellenséges érzületeket szítani Vlagyimir Putyinnal és általában Oroszországgal szemben.

http://www.hidfo.ru/2017/08/buta-primitiv-ellensegkep-gyartast-kezdtek-a-liberalisok/

süti beállítások módosítása