Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Francia elnökválasztás 2017 és annak lehetséges világpolitikai következményei

2017. március 27. - Andre Lowoa

Az április-májusi francia elnökválasztás tétje óriási az EU szétverésének és a putyini NWO létrehozásának szempontjából. Ha ugyanis nem gyöz a Le Pen lány, Franciaország a jövöben bármikor megvétózhatja az oroszok hatalomátvételi kísérleteit az ENSZ-ben. A baj viszont azzal van, hogy míg az elsö fordulóban (április 17) a legtöbb közvéleménykutatás szerint Jean-Marie Le Pen nyer (25 százalék körüli eredménnyel), és ezzel tovább jut a második fordulóba (május 7-én tartják), addig a második fordulót mindössze 40 százalék körüli eredménnyel el fogja veszteni. Lehet, hogy április 17 és május 7-e között Franćiaországban is lesz egy hatalmas "iszlám terrorista" hamis zászlós merénylet, mint ahogy Orbán is robbanttatott a Teréz körúton a "migráncs-kvótás" népszavazás elött?

 

Az USA-val ellentétben az EUs országokban nincs hatalmuk ahhoz, meg talán módjuk se, hogy annyira meghamisítsák a választásokat. Ha tehát esetleg mégse Jean-Marie Le Pen ülne majd be az elnöki székbe, akkor már kizárólag csak a durvább módszerek maradnak az EU szétverésére és az orosz vezetésü "megreformált ENSZ" létrehozására: például totális pénzügyi összeomlás elöidézése, melybe bele fog bukni az összes jelenleg hatalmon levö EUs és nyugati kormány stb. stb. Vajon ezért változtatták meg Trump szerepét is egyfajta "politikai öngyilkos merénylöre"?

A FED most márciusban is kamatokat emelt ... a már így is gigantikus adóssághalmazok kamatait ...

 

Az orosz vezetésü ENSZ-ben a terveik szerint már egyetlen országnak se lesz vétójoga, így akarják biztosítani az antikrisztus-jelölt Putyin és a multinacionális cégek hatalmát a világ felett. A multinacionális cégek egyfajta "kínai kapitalista" modell szerint fognak müködni, vagyis szabad piaci elvek alapján, de mégse korlátlanul szabadon, csak bizonyos keretek között, melyeket az orosz-kínai dominanciájú világkormány fog megszabni nekik.

 

 

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=215:2017-03-27-09-23-15&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

süti beállítások módosítása