Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A megfigyelés kiterjesztését sürgeti a brit belügyminisztérium

2017. március 27. - Andre Lowoa

A brit belügyminiszter szerint a titkosszolgálatok hozzáférést kell kapjanak a titkosított online üzenetküldő programokhoz, hogy hatékonyabban tudják megakadályozni a terrortámadásokat.

Sajtóhírek szerint a bizonyos Khalid Masood, aki a londoni terrortámadás elkövetője volt, a WhatsApp segítségével küldött titkosított üzenetet nem sokkal az előtt, hogy gépjárművel a Westminster közelében halálra gázolt embereket. Amber Rudd belügyminiszter szerint teljesen elfogadhatatlan a titkosított programok használata, mert ezáltal a terroristáknak rendelkezésre áll egy biztonságos hely a kommunikáció elrejtésére, a hatóságokat pedig megfosztjuk olyan információktól, ami életet menthet.

Gondoskodnunk kell arról, hogy a WhatsApp és más szervezetek nem biztosítanak titkos helyeket a terroristák számára, ahol a veszélyes személyek kommunikálni tudnak egymással.” – mondta Rudd a BBC-nek nyilatkozva.

A belügyminiszter szerint, ha titkosszolgálatok és a rendőrség a kormány kérésére nem kapnak hozzáférést a titkosított kommunikációhoz, elkerülhetetlenek az olyan tragédiák, mint ami a Westminster mellett történt.

Rudd a lapnak nyilatkozva azt mondta, a terrortámadásokat csak akkor lehet megakadályozni, ha egy olyan helyzet áll elő, ahol a titkosszolgálatok közvetlen rá tudnak látni a potenciális veszélyes személyek közti kommunikációra. A miniszter ennek kapcsán felszólította a Facebook, Google és Telegram tulajdonosait, hogy kezdjenek tárgyalásokat a kormánnyal a vészhelyzet kezelésével kapcsolatban.

http://www.hidfo.ru/2017/03/a-megfigyeles-kiterjeszteset-surgeti-a-brit-belugyminiszterium/

süti beállítások módosítása