Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az ázsiai piacok felé fordul Németország

2017. február 25. - Andre Lowoa



Kína újabb nagy lépést tett a globális gazdasági dominancia felé, miután átvette Németország elsődleges nemzetközi kereskedelmi partnerének szerepét – ezt a helyet eddig az USA foglalta el.

Németország több mint 180 milliárd dollár értékben fogadott és küldött termékeket és szolgáltatásokat Kínába a 2016-os év folyamán, a Szövetségi Statisztikai Hivatal által nyilvánosságra hozott adatok szerint. Nemrég még Franciaország volt Németország második legnagyobb kereskedelmi partnere, az Egyesült Államok pedig a harmadik. 2015-ben még az USA volt Németország első számú kereskedelmi partnere, így ez egy jelentős változást jelent.

A két ország közti gazdasági kapcsolatok visszaeséséről közölt adatok azt követően jutottak nyilvánosságra, hogy Donald Trump kereskedelmi tanácsadója, Peter Navarro azt mondta, Németország kihasználta az euró „súlyos alulértékeltségét” a profit maximalizálására, és jobban tenné, ha inkább diverzifikálná a külkereskedelmet.

Németország egyike azon országoknak, melyeket Donald Trump azzal vádol, hogy árfolyammanipulációval ér el kiemelkedő gazdasági sikereket a szövetséges országok rovására.

A németek manipulációi miatt az amerikai tőke mozgása is más irányba tolódik, a változó helyzetet pedig Kína könnyedén kihasználja. Sigmar Gabriel javaslata szerint az Európai Unió az ázsiai piacok felé fordulhat, ha Donald Trump tovább folytatja a kampány során meghirdetett protekcionista politikát. Ian Bremmer, az Eurázsia Csoport elnöke pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy már Ausztrália is nagyobb forgalmú kereskedelmet bonyolít Kínával, mint az Egyesült Államokkal. Ugyanez igaz Dél-Koreára – szerinte az „amerikai évszázad” után „kínai évtizednek” lehetünk szemtanúi, ami nemsokára Európa számára is látható következményeket hoz.

http://www.hidfo.ru/2017/02/az-azsiai-piacok-fele-fordul-nemetorszag/

süti beállítások módosítása