Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Átmenetileg fellélegezhetnek a bevándorláspártiak

2016. december 05. - Andre Lowoa

Az Európai Unió vezető politikusai átmenetileg fellélegezhetnek, miután Alexander Van der Bellen, a zöldpárti jelölt nyerte az osztrák elnökválasztást. Annak ellenére, hogy a lakosság többsége nem Norbert Hoferre szavazott, a szélsőjobboldal továbbra is erős, Ausztria pedig politikailag megosztott maradt.

A brit kilépési referendum sikere és Donald Trump megválasztása után Van der Bellen 53,3%-kal nyerte meg az osztrák elnökválasztást, és az eredmények láttán kijelentette; a vörös-fehér-vörös zászló ma nem csak Ausztriát jelenti, hanem a remény és változás szimbóluma, ami üzenetet közvetít minden európai fővárosba és az Európai Unió vezetőinek.

Az euroszkeptikus, bevándorlásellenes szélsőjobboldal megerősödésétől való félelem Európában ahhoz vezetett, hogy nem csak a jobboldal, de a balliberálisok is mérföldkőnek tekintik az osztrák elnökválasztást; ők úgy értelmezik a történteket, hogy a különböző politikai erők sikerrel összefogtak az egyre csak erősödő szélsőjobboldal ellen. Ugyanezt a sémát akarják megismételni Hollandiában, Franciaországban és Németországban; minden párt fogjon össze, hogy együttes erővel megállítsák azokat, akik ellenzik a bevándorlást és az Európai Egyesült Államok létrehozását.

Sigmar Gabriel német alkancellár szintén győzelemnek nevezte az osztrák elnökválasztás eredményét; azt mondta, a józan ész győzelmet aratott a jobboldali populizmus felett. Alexis Ciprasz görög miniszterelnök azt mondta, a szélsőjobboldal egyre veszélyesebbé válik, de az osztrák elnökválasztással Európa végre friss levegőhöz juthatott. Francois Hollande szerint az osztrák nép „Európát és a nyíltságot” választotta. Manfred Weber, az Európai Parlament néppárti frakciójának vezetője pedig azt mondta, a jobboldali populizmus győzelmi ünnepsége átmenetileg szünetel.

Miközben a bevándorláspárti erők többségében győzelemnek tekintették az elnökválasztás eredményét, Európa-szerte politológusok arra hívták fel a figyelmet, hogy a szélsőjobboldali jelöltnek így is reális esélye volt a győzelemre, ami azt mutatja, hogy Ausztria politikailag megosztottá vált, a lakosság két fele ma már két, teljesen ellentétes nézetet képvisel, ami közt nem alakítható ki konszenzus. A választók 46%-a támogatta Hofert, ami a lakosság közel fele, és azt mutatja, hogy Ausztriában az éles ideológiai különbségek felszínre jutottak, a politikai megosztottság elmélyült.

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője szintén arra hívta fel a figyelmet, hogy Ausztriában az elnök szerepe szimbolikus jellegű, viszont a Szabadságpárt olyannyira megerősödött, hogy 2018-ban, a következő országgyűlési választásokon esélye van a kormányalakításra.


http://www.hidfo.ru/2016/12/atmenetileg-fellelegezhetnek-a-bevandorlaspartiak/

süti beállítások módosítása