Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A bankok is kivonulnának az országból, mikor a britek megkezdik a kilépést

2016. október 18. - Andre Lowoa
hsbc-2-hidfo-ru

A londoni központtal működő bankok és pénzintézetek elkezdhetik kivonni tartalékaikat az országból, ha a brit kormány nem tud nekik megfelelő jogokat biztosítani ahhoz, hogy az európai közös piac részeként működjenek.

Az Open Europe agytröszt figyelmeztetése szerint az Egyesült Királyság pénzügyi szolgáltató szektora veszélybe kerülhet az Európai Unióból kilépést követően, hacsak nem tud a kormány megfelelő jogosultságokat biztosítani ahhoz, hogy a bankok további költségek és tarifák nélkül, az európai közös piac részeként működhessenek tovább az országban.

“Ha a bankok egy évvel a kilépés előtt nem biztosak abban, mit tartogat a jövő, rákényszerülnek arra, hogy elkezdjenek döntéseket hozni – beleértve azt a lehetőséget is, hogy tevékenységük egy részét más országba helyezik át. Bizonyos cégek már ennél korábban is elkezdhetik végrehajtani a készenléti terveket.”

Az Open Europe vezető politikai elemzője, Vincenzo Scarpetta azt mondta, az érintett cégek nagy része már most rendelkezik ilyen készenléti tervvel. “Vannak tervek arra az esetre, ha az Egyesült Királyság anélkül lép ki az Európai Unióból, hogy a korábbival egyenlő feltételeket biztosítani tudna. Ezek a tervek korábban is működésbe léphetnek, ha a bizonytalanság túl soká húzódik.”

A jelentés szerint az “egységes európai útlevél” elveszítése az egész szektort veszélybe sodorhatja, ha a kormány a tárgyalási folyamat során nem tud megállapodni az Európai Unióval ezzel egyenlő feltételekről. Becsléseik szerint a brit bankszektor egyötöde kötődik ehhez a feltételhez, ami annak veszélyét hordozza magában, hogy az Egyesült Királyságban gazdasági összeomlás kezdődhet, ha a bankokat kizárják a közös európai piacról.

Ugyanakkor a jelentés arra is rámutat, hogy ez a változás kétélű kard, hiszen az európai gazdaság egészét veszélybe sodorná, ha Európa egyik legnagyobb gazdaságában komoly sérülést szenved a bankszektor.

Az Open Europe szerint a brit pénzintézetek a kilépést követően elkezdenék áthelyezni központjaikat az Európai Unió más országaiba, amiből elsősorban New York és Szingapúr profitálna. Nemrég azonban olyan jelentések jutottak nyilvánosságra, miszerint a brit kormány továbbra is befizetne a közös uniós kasszába, cserébe azért, hogy a brit bankszektornak továbbra is hozzáférése legyen az európai közös piachoz. Ha a brit bankokat nem érinti a kilépés, ezáltal az állami költségvetés kevesebb forrástól esne el, mintha nem lennének többé az EU nettó befizetői, de eközben a bankok kivonulnának az országból.



http://www.hidfo.ru/2016/10/a-bankok-is-kivonulnanak-az-orszagbol-mikor-a-britek-megkezdik-a-kilepest/

süti beállítások módosítása