Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kína atom-tengeralattjárókat küld a Csendes-óceánra

2016. május 30. - Andre Lowoa

Az Amerikai Egyesült Államok és Kína közt odáig fajult a területi vita a Dél-kínai-tengeren, hogy utóbbi atom-tengeralattjárókat küld állandó járőrszolgálatra. Peking így próbálja elrettenteni Washingtont a további katonai terjeszkedéstől.

A The Guardian brit napilap arról számol be, hogy Peking az elrettentés céljával atom-tengeralattjárókat küld a Csendes-óceánra. Ez az első alkalom, hogy a térségben megjelennek a kínai atom-tengeralattjárók, és a lap által idézett kínai tisztviselők kijelentései egyértelművé teszik; ennek célja, hogy

elrettentse az Egyesült Államokat a katonai terjeszkedéstől.

A név nélkül nyilatkozó vezetők szerint azért kerül sor erre az intézkedésre, mert ez az egyetlen lehetséges eszköz arra, hogy Kína biztonságát garantálják az amerikai fegyverek térségükben való megjelenésével szemben.

A kínai hatóságok egyelőre nem erősítették meg a hírt, a The Guardian azonban rámutat; a kínai állami sajtóban megjelentek olyan értékelések, melyek azt állítják, a nukleáris elrettentés az egyetlen módja annak, hogy Kína megmutassa valós csapásmérő erejét az amerikaiaknak. A 2012-es amerikai elnökválasztások előtti kampányban például megjelentek olyan hangok, miszerint Kína nem rendelkezik olyan atomfegyver-arzenállal, mint amit az amerikaiak gondolnak róla. Az egyik elnökjelölt, Herman Cain nyíltan kétségbe vonta Kína katonai lehetőségeit, ezáltal legitimálni próbálta az amerikai külpolitikai törekvés benyomulását az ázsiai országok közti politikába.

A brit lapnak nyilatkozó tisztviselők szerint az ázsiai ország amiatt kénytelen atom-tengeralattjárókat küldeni a Csendes-óceánra, hogy ezzel helyreállítsa az egyensúlyt a térségi politikában, amit az utóbbi évek során megbontott az USA erőteljes érdekérvényesítése.

http://www.hidfo.ru/2016/05/kina-atom-tengeralattjarokat-kuld-a-csendes-oceanra/

süti beállítások módosítása