Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Nyolcvanmillió török szabadon utazhat Európába

2016. május 03. - Andre Lowoa
migránsok Görögország hidfo.ru

Az Európai Bizottság szerdán javasolni fogja az Európai Unió és Törökország közti vízummentesség életbeléptetését. A BBC jelentése szerint ezért cserébe Ankara olyan jelképes lépéseket kell tegyen, mint a szólásszabadság helyzetének javítása, és a kisebbségek jogvédelme.

Március közepén az Európai Unió és Ankara megállapodott abban, hogy Törökország visszaveszi az EU területére érkező migránsokat, cserébe az általa elhelyezett szíriai menekültek átvételéért, egy-egy arányban. Az EU ennek jegyében kilátásba helyezte a vízummentesség megadását Törökország számára, amit – mint kiderült – korábban a török államfő zsarolásokkal próbált kierőszakolni az európai vezetőktől. Annak ellenére, hogy Törökország nyilvánvalóan nem tartja be az uniós normákat, az Európai Bizottság továbbra is elkötelezett az irányba, hogy minden török állampolgár korlátozások nélkül beutazhasson az Európai Unióba.

A hírügynökség szerint Törökország már “tett előrelépéseket” az EU által megfogalmazott követelmények terén, az Európai Bizottság pedig egy hónapon belül elkészíti a jelentést, ami mindezt hivatalos formában kimondja. Az Európai Parlament júniusban szavaz a vízummentesség kérdéséről.

Törökországban idén januárban 14,1%-os volt a munkanélküliség, miközben az Erdogan-rezsim gyakorlatilag háborúban áll a kurd kisebbséggel, és az országban ki nem mondott módon etnikai tisztogatás zajlik (a kisebbségi lakosság külföldre űzése, karhatalmi erővel és indirekt módszerekkel). Amennyiben az EU megadja a vízummentességet, az a török “munkaerő” beáramlását vonja maga után (részben a munkanélküliség, részben a terrorban tartott kisebbség elmenekülése miatt) – miközben az EU tagállamaiban szintén tömeges a munkanélküliség; ez Németországban a legalacsonyabb (4,3%), Görögországban pedig a legmagasabb (24%).

http://www.hidfo.ru/2016/05/nyolcvanmillio-torok-szabadon-utazhat-europaba/

süti beállítások módosítása