Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Lengyelország segédkezik egy újabb világháború kirobbantásában

2015. augusztus 28. - Andre Lowoa

Lengyelország védelmi minisztere csütörtökön végleges bejelentést tett arra vonatkozóan, hogy beengedik az amerikai nehézfegyverzetet országukba és lehetővé teszik az állandó amerikai jelenlétet.

Siemoniak nem részletezte, hogy pontosan milyen fegyverzet behozását engedélyezik az amerikaiaknak, de a Reuters hírügynökség egy amerikai tisztre hivatkozva azt állítja, hogy 2016 nyarától komoly csapásmérő erő fog állomásozni Lengyelországban, amivel újabb ötezer amerikai katona is érkezik.

A hidegháború óta ez az első alkalom, hogy amerikai nehézfegyverzet lesz jelen új NATO-tagállamokban, így a lépés Washington részéről egyértelműen a hidegháború tovább feszítését szolgáló törekvés, és háborús provokációnak tekinthető.

Oroszország korábban figyelmeztetett, hogy a NATO és főként az Egyesült Államok haderő-összpontosítását az orosz határ mentén provokációnak tekinti, és minden ország, ami beengedi saját területére az amerikai csapásmérő erőt, célponttá válik az orosz rakétaerők számára. Júniusban Moszkva egyértelművé tette, hogy amennyiben az Egyesült Államok nehézfegyvereket helyez el Kelet-Európában és a balti országokban, Oroszország is nagyobb számú csapásmérő erőt von össze az ország nyugati katonai körzetében.

Zdzisław Sadowski lengyel közgazdász ugyanakkor rámutatott, az Egyesült Államok gazdasága évek óta mély válságban van, és Washington új háborúkat akar kirobbantani, hogy a szövetséges országoktól kapott megrendelésekkel indítsa újra a gazdasági növekedést. Sadowski szerint az amerikai kormány Kelet-Európában is háborús gócpontok létrehozásában érdekelt, mert új fegyvereket, új technológiákat akar tesztelni, amit a fenyegetettségre hivatkozva majd eladhat a szövetséges országoknak.

Kris Roman, belgiumi politológus szintén arra hívta fel a figyelmet, hogy Washingtonnak négyévente egy újabb háborúra van szüksége, mert kizárólag ezzel tudja megakadályozni az amerikai gazdaság összeomlását. A politológus a Regnum orosz sajtóorgánumnak nyilatkozva kifejtette; a NATO 25 év alatt egy pillanatra sem feledkezett meg arról, hogy végül Oroszország nyersanyagait akarja kisajátítani, és bár eddig nem volt a nyilvánosság felé is igazolható indoka minderre, az ukrán válság ideális ürügyet teremtett egy újabb nagy háború megkezdéséhez. Azok a kelet-európai országok, melyek megengedik, hogy területeiken az Egyesült Államok nehézfegyvereket helyezzen el, egy újabb világháború megkezdésének katalizátoraként működnek.

http://hidfo.ru/2015/08/lengyelorszag-segedkezik-egy-ujabb-vilaghaboru-kirobbantasaban/

süti beállítások módosítása