Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz: 23 óra 59 perc?

2015. július 02. - Andre Lowoa

A kijevi udvar hadi készülődései a jelek szerint a végéhez közelednek. Július 7-re (milyen érdekes, éppen ezen a napon kerül sor egy újabb minszki szócséplési fordulóra) a junta hadtápja 7000 ukrán nemzeti lobogó leszállítását sürgette meg.

A litván zászlókészítő cégnél. Nyelet nem kértek a 200x100centiméter terjedelmű zászlókhoz. Ötvenes csomagolásokban kérik leszállítani. A litván varroda elég jó bótot kötött a valcmanista udvarral. A szerződés összege “üzleti titok” tárgyát képezi, viszont úgy tudni már egy korábbi kontraktus alapján időben eleget tett 5000 hasonló termék leszállítására.
Hétezer zászló azért nem simmiség ám! Nyél nélkül mi a francra tudják felhasználni? Persze meglehet, futballszurkolók között fogják szétosztogatni!
zász
Egyes rosszindulatú alakok szerint más a felhasználás célja. Állítják ezek a rosszindulatúak, hogy ilyen zászlókkal takarják le a Donbasszban kimúlt latrok koporsóit.
A francia külügyminisztérium szóvivője Romain Nadal ma erélyesen fölszólította Kijevet, hogy kezdjen végre párbeszédet a Donyecki és a Luganszki Népköztársaság vezetésével. Nadal nem véletlenül horgadt föl a kijevi udvarra, hiszen Nyalókakirály tegnap nagy garral bejelentette: szó nem lehet még minimális donbasszi önrendelkezésről sem. Valcman hadisikerben bízik, nem a diplomáciában. Igaz, ma már százezer Donbasszban rohamparancsra váró orosz katonáról tud, ami azért a nem egészen egy hónappal ezelőtti negyvenezres víziójához képest elég jelentős létszámnövekmény. Mikor egy-két zsurnaliszta bátortalanul rákérdezett, hogy mivel tudja ezt bizonyítani?-csak annyit röffentett: TUDOM! Oszt’ jónapot.
A francia külügy ideges megnyilvánulása amúgy érthető. Kiváltképp annak fényében az, hogy a Donyecki Népköztársaság és a Luhanszki Népköztársaság Népi Tanácsának elnökei ma felhívást intéztek az USA és Franciaország elnökeihez, valamint Németország kancellárasszonyához.
Ebben felszólítottáka címzetteket, hogy gyakoroljanak nyomást a kijevi udvarra a “Minszk-2.0″ megállapodásainak betartására. A nem éppen rövidre sikeredett felhívásukba igen sok kifogásukat fölsorolták, beleértve Nyalókakirály alkotmánymódosítási terveitől kezdve a kijevi Rada nem éppen Donbasszbarát-ennélfogva nem a béke irányába ható-tetteit.
Vájtabb fülű politikai szakértők magát a felhívást aképpen értékelik, hogy Donbassz a maga részéről megtette az utolsó előtti lépést a háború eszkalálódása elkerülése érdekében, és ezzel MEG IS TETT MINDENT A HÁBORÚ ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN-ami rajta múlott! Magyarán: az utolsó lépés 7-én lesz meglépve Minszkben. Ha az félresikerül-Donbassz elmondhatja: RAJTUNK NEM MÚLOTT! Mindenesetre a francia külügy már valószínűleg látja Kijev végzetes lépéshátrányát és lemaradását.
Donbassz északi térségeiben is megélénkült a frontélet. Az LNR területén Szokolnyiki, Zsjelobok és Donyeckij, valamint a 31.számú blokkposzt környékén volt megemlítésre méltó esemény.
Persze a valcmanista latortüzérség ma sem hagyta unatkozni Donyeck és Gorlovka lakóit, de azért ma “visszafogottabban” ágyúztak.
Hasonló sorsa volt ma Oktyrjabszknak, és Szpartaknak is.
Marjinykánál a kisebb kaliberű szerszámok dolgoztak ma.
Belaja Kamenykánál úgyszintén inkább csak géppuskázás zajlott.
Novolaszpa, Lozovoje és Szahanka viszont a latorágyúktól kapta a nem kívánt küldeményeket.
Sirokino és Bergyjanszk térségében ma tüzérségi párbajok zajlottak. Az “azovista” mariupoli parancsnok Bileckij arról sopánkodott, hogy a DNR becsapta őket. Hiába nyilvánították demilitarizált térséggé Sirokinot és környékét, visszalőnek a népköztársaságiak. A latorparancsnok újságíróknak azon fölvetésére, hogy bandája miért lövi Sirokinot?-csak annyit mordult, hogy ez rémhírkeltés.
Luganszkban ma megemlékeztek az egy évvel ezelőtti gyilkos valcmanista légitámadás évfordulójáról

 

https://balrad.wordpress.com/2015/07/02/donbassz-23-ora-59-perc/

süti beállítások módosítása