Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A „hazug, csaló, tolvaj banda” ellen tüntettek Debrecenben

2015. március 29. - Andre Lowoa

A Quaestor-károsultak az államtól várnak megmentést.

civ

Ebédidőben tartottak demonstrációt vasárnap a Quaestor-károsultak a debreceni belvárosban. A csalódott kisbefektetők megfogalmazták:

 

A Quaestor üzletkötő hálózata félrevezette az ügyfeleket, mert nem tájékoztatta teljes körűen arról őket, hogy tulajdonképpen egy kis vagyonú kft.-be, a Quaestor Hrurira Kft.-be fektetik a pénzüket, hogy a kötvénykibocsátás mögött nincs anyagi fedezet és likvid vagyon, valamint elhitették az ügyfelekkel, hogy befektetésük BEVA védelem alatt áll. Ezt több vállalati hirdetmény, prospektus és MIFID kockázati besorolás bizonyítja, amelyet tömegével tudunk felmutatni. A befektetők bíztak abban, hogy egy 25 éve a piacon működő brókercég, amely a pénzügyi felügyelet rendszeres ellenőrzése alatt áll, nem tájékoztathatja ilyen mértékben félre az ügyfeleit.

 

A károsultak szerint az állam nem engedhette volna meg ezt, éppen ezért az államtól várnak a megmentést. Nyílt levelet fogalmaztak meg Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Matolcsy György jegybankelnök és Polt Péter legfőbb ügyész részére. Úgy vélik, valódi és felelős felügyeleti ellenőrzés mellett ekkora fiktív összeg mozgása nem fordulhatott volna elő a pénzpiacon.

 

Ha a magyar állam felelősen akar eljárni, akkor nem pusztán arra szorítkozik, hogy új szabályozás bevezetésével a jövőben a Buda-Cashez és a Quaestorhoz hasonló csalások ne történhessenek meg a pénzpiacon, hanem – ha másként nem megy –, állampapírokkal és a BEVA segítségével kártalanítja a megtévesztett befektetőket. Ha nem így tesz, az végzetesen megrendíti a bizalmat a Magyarországon befektetni szándékozókban és a magyar jogállamban, annak pedig beláthatatlan következményei lehetnek az egész országra nézve

civ

- írják a nyílt levélben a károsultak.
(MTI)
süti beállítások módosítása