Moldova fővárosában – Kisinyovban – vasárnap, TÖBB TIZEZRES tömeg demonstrált Moldova EU – csatlakozása ellen, Oroszország és a Keleti Vámunió mellett!

Vasárnap “bevörösödött” Kisinyov. Moldova Kommunista Pártjának felhivására negyven – ötvenezer MOLDÁV EMBER vonult az utcákra, követelve Moldovának az EU – tól és a NATO – tól való távolmaradását. A szovjet, orosz és moldáv zászlókkal felvonuló tömeg hitet tett az orosz – moldáv barátság és együttműködés mellett, és követelte Moldova csatlakozását a Keleti Vámunióhoz, vagy más néven az Eurázsiai Unióhoz.

kisiA kisinyovi demonstráció a legszerényebb és legvisszafogottabb vélemények szerint is több volt egy “szimpla” EU – NATO – ellenes tüntetésnél! Mert ugyan szervezett volt, ám a résztvevők rendkivül magas száma, a külsőségek, és a demonstrálók által meghirdetett célok rámutatnak Moldova elhibázott politikájára.

kisi1

Ugyanakkor mindenképpen érdemes visszatérni a megjelentek igen magas számára. Ugyanis SENKI SE KÉNYSZERITETTE ŐKET sem a megjelenésre, sem pedig a vörös “kellékek” viseletére!

Moldova Kommunista Pártja csak hivta őket – a tömegek pedig mentek!

http://balrad.wordpress.com/2014/09/16/kommunista-tomegdemonstracio-kisinyovban-az-eu-es-a-nato-ellen/