Ilovajszknál a tegnapi nap során a “Dnyepr” latorzászlóaljat szőröstül-bőröstül felszámolta a milicia. A valcmanista pribékcsoport fűbe harapott egyedeinek számát ötszáz és hétszáz (!) közé teszik. Viszont a csatában négy népfelkelő is elesett.

Az ilovajszki csatában elpusztult a podrobnosti.ua internetes portál főszerkesztőnőjének – Mihajlina Szkorik – élete párja. A “Schultz” fantázianévre hallható neonáci “hős” egyes darabjait látták szétkenődni egy BTR oldalán.

В бою за Иловайск убит боевик «Донбасса» «Шульц» — муж редактора украинских «Подробностей» | Русская весна

A hir hallatára Mihajlina számára egyből fontos lett ennek a rémálomnak véget vetni, és még azt sem átallotta megjegyezni, hogy kár is volt elkezdeni ezt az értelmetlen vérontást.

Jaszinovataja (Donyeck egyik “elővárosa”) szintén meg lett tisztitva a bérgyilkosoktól. Azok mindenüket hátrahagyva menekültek. Az “értékesebbnek” számitó technikát – hat darab “GRAD” – ot a milicia használatba vett.

Moszpino tüzérségi bombázásánál a valcmanista pribékek eddig ismeretlen eredetű, ám gyilkos hatású vegyitölteteket vetettek be. A donyecki laborba küldött minták elemzése várhatóan ma befejeződik. Újabb kézzelfogható kijevi háborús bűncselekmény történt.

Donyeck egyik vegyiüzemét tegnap ballisztikus rakétákkal lőtte – és találta el – a bűnözőkből álló kijevi puccsista latorhatalom hadserege. A világ “normálisabb” részein már önmagában véve egy ilyen cselekmény kitervelése önmagában véve is halálos bűn, nem hogy végrehajtása! Nyalókakirályék megtették. Az egymilliós lakosú Donyeck vegyiüzemeinek lövése olyan katasztrófát idézhet elő, amire példa a fejlett világban még nem volt.

A luhanszki súlyos vereségért Nyalókakirály udvartartása a “kis zöld emberkék” áradatát teszi felelőssé!

Olyannyira, hogy szemtanúk beszámolóira hivatkozva részletes leirást is készitett az udvari sajtó az Oroszországból Luhanszkba érkezett, még tábori konyhát is fölvonultató rettenetes ármádiáról, amelynek iszonyatos fegyverekből álló konvolya másfél-két kilométer hosszan kigyózott Pionyérszkojén és Nyikolajevkán keresztül Luhanszkba. Ott aztán az egész társaság a város keleti részén található “Epicenter” bevásárlóközpont parkolójában bevárta a konyhás Uralt is, és a Bugyonnij sugárúton megindultak a városközpont felé.

Az érdeklődőknek még azért néhány “kis zöld emberke” elmondta, hogy egyenesen Oroszországból jöttek.

Timcsuk kijevi megmondóember szerint semmiféle “oroszságra” utaló jelzés nem viselt a konvoj, ám mégis az alábbi képpen illusztrálta a rettenetes hadat.

kolEzzel a térképpel pedig az armada beözönlését Luhanszkba.

karValahogyan – valamivel magyarázni kellene, hogy Luhanszk beigért “felszabaditása” miért maradt el már megint. Pedig már a városközpontban harcoltak a “felszabaditó” valcmanista latrok

!

ágyú

Novoszvetlovkánál 200 grúz bérgyokost foglyul ejtett a milicia.

Krasznodonnál viszont nagyon komoly leszámolás készülődik. Az ismert menekültkonvojt lemészárló bűnbandát ma reggelre a milicia teljesen körülzárta, és hat órát adott nekik a feltétel nélküli teljes megadásra. Megüzenték nekik: amennyiben nem tesznek eleget a felszólitásnak – nem lesz túlélő!

Jaszinovata, Jenakijevo és Gorlovka környékén megfordult a helyzet. A miliciák offenzivába kezdtek. A térségben az éjszakát a banditák lángoló páncélosainak és járműveinek a fénye világitotta be.

Mikolajivkánál és Miuszinszknál a milicia megkapta végre a várt segitséget. Megérkezett a “Motorola” vezette egység, és megkezdődött a valcmanista latorbandák felszámolása.

Ilovajszk mellett a népfelkelők “alágyújtottak” hajnalban a déli kazánnak. Ambrozijevka irányából hajnalban beindult a népi milicias felszámoló offenzivája.

http://balrad.wordpress.com/2014/08/20/ismet-elmaradt-luhanszk-felszabaditasa-mert-bejottek-a-zoroszok/



http://balrad.wordpress.com/2014/08/20/ismet-elmaradt-luhanszk-felszabaditasa-mert-bejottek-a-zoroszok/