Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A Goebbels? Az csak ásitó kisinas lehetne EZEKHEZ képest!

2014. július 30. - Andre Lowoa
Van egy dal, amire a nemzeti himnuszon kivül még feláll és vigyázzba áll egy magára valamit is adó volt szovjet tagköztársaságbeli állampolgár. Beloruszok, oroszok, ukránok, és még jó néhány náció fiai-lányai ha meghallják az első taktusokat-vigyázzba állnak, és ki-ki tehetsége szerint elénekli.
Ez a dal a “Священная война-Szent háború” cimű dal, amely a fasizmus elleni Nagy Honvédő Háború Himnusza lett.
Ukrajnában új értelmet faragtak neki!
Amerikai zászlót magára boritó “művésznő” és megbizói kissé “megbarkácsolták” a dalt. Mindjárt egy videoklipet is összehoztak, hogy vizuálisan is átélje a világ és Ukrajna népe a hóditó fasiszta Oroszország ellen vivott heroikus Szent Háborút. Melyet természetesen a kijevi zsidó kormány viv az Ukrajnát lerohanó orosz erők ellen.
A klipben a kijevi zsidó latorhatalom által elkövetett szörnyűségek képei ügyesen összevágva ábrázolják a hóditó orosz seregek által elkövetett borzalmakat és rémtetteket. De a felszabaditó dicsőséges ukrán hadsereg és nép hősiesen, önfeláldozó módon védi és szabaditja fel hazáját a náci Putyin által vezérelt oroszok áradatával szemben.

Valami egészen hihetetlen, becstelen eljárásnak lehetünk szemtanúi. Egy nép önérzetét és történelmét forgatja ki egy, az önös céljai elérésére mindenre kész, bármit megtevő latorhatalom. A hazugság olyan szintjére emelkedett, amit fölülmúlni aligha lehet ezek után.
MAGUKAT EGYENESEN FELSZABADITTÓKKÁ VARÁZSOLJÁK AZ ÁLTALUK ELNYOMOTTAK, LEIGÁZOTTAK SZEMÉBEN!
SAJÁT BŰNEIT ÉS RÉMTETTEIT NEMES EGYSZERŰSÉGGEL MÁSRA TESTÁLJA!
Nem lehet eléggé hangsúlyozni: EZ A CIONIMPERILISTA, VILÁGURALOMRA TÖRŐ LATROK SZÖVETSÉGE AZ EMBERISÉGRE EDDIG A LEGNAGYOBB VESZÉLYT JELENTŐ BŰNBANDA!
A világban egy ennyire aljas, mindenre elszánt ordashad még nem vicsorgott soha a civilizációra.


http://balrad.wordpress.com/2014/07/30/a-goebbels-az-csak-asito-kisinas-lehetne-ezekhez-kepest/
süti beállítások módosítása